Bestuur

DE DINSDAG AVOND CLUB

BESTUUR

Het bestuur van DAC bestaat uit 5 personen, te weten: een voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris subclubs en een commissaris commissies.

Je kunt ze altijd bereiken!

voorzitter@dinsdagavondclub.nl

secretaris@dinsdagavondclub.nl

penningmeester@dinsdagavondclub.nl

subclubs@dinsdagavondclub.nl

events@dinsdagavondclub.nl

null

Eva van der Wacht

Voorzitter

Eva is de voorzitter van DAC. Zij studeert gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit. Eva is te bereiken voor alle zaken en vragen over de vereniging. Komend jaar zal zij alles op alles zetten om DAC weer verder te laten groeien en zal zij  altijd beschikbaar zijn voor alle leden. Eva is naast de dinsdag regelmatig in Odessa te vinden om te vergaderen, te socializen of een om een biertje te drinken.

null

Bas van der Spek

Secretaris

Bas vervult de functie van secretaris, hiernaast studeert hij Informatica en Economie aan de universiteit. Je kunt bij Bas terecht voor alle interne en externe communicatie. Verder vindt hij het leuk muziek te maken en draait hij ook regelmatig een plaatje bij DAC.

null

Safiya van den Berg

Penningmeester

Safiya zal dit jaar de functie van penningmeester vervullen. Zij is verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging. Ook zal ze zich dit jaar bezig houden met sponsoring als commissaris acquisitie. Daarnaast studeert ze Politicologie: Internationale Betrekkingen en Organisaties aan de Universiteit van Leiden. In haar vrije tijd is ze veel te vinden op de hockeyvelden van Alecto of in de Universiteitsbibliotheek.

null

Emma van den Berg

Commissaris subclubs

Emma is commissaris subclubs. Naast haar functie binnen het bestuur, studeert ze Geneeskunde aan de Universiteit van Leiden. Nadat ze vorig jaar zich heeft kunnen ontwikkelen in verschillende commissies, gaat ze dit jaar de uitdaging aan om de jongste vereniging van Leiden te besturen. Emma staat altijd open voor al je vragen en nieuwe subclub ideeën.

null

Sjors Jongsma

Commissaris commissies

Sjors is commissaris commissies. Hij houdt zich vooral bezig met opzetten van bestaande of nieuwe commissies. Daarnaast zal hij ook vele commissies begeleiden, zodat de communicatie tussen de commissies en het bestuur goed verloopt. Naast zijn bestuursfunctie studeert Sjors aan de Hotelschool in Den Haag. Hij houdt van films kijken, is niet bang voor een feestje en is dol op biertjes.