Bestuur

DE DINSDAG AVOND CLUB

BESTUUR

Het bestuur van DAC bestaat uit 6 personen, te weten: een voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris subclubs, commissaris intern en een commissaris extern.

null

Maxine Klinkenberg

Voorzitter

voorzitter@dinsdagavondclub.nl

Als voorzitter zal Maxine er voor zorgen dat het optimale uit het bestuur gehaald zal worden en iedereen zijn of haar kwaliteiten benut zal worden. Dit om het beste te handelen voor de vereniging en haar leden. Naast deze functie binnen het bestuur studeert zij Commerciële economie aan Hogeschool Leiden. Voor alle vragen en zaken over de vereniging kan je Maxine bereiken.

null

Mirte Haanappel

Secretaris

secretaris@dinsdagavondclub.nl

Mirte vervult dit jaar de functie van secretaris. Ze houdt zich bezig met de interne communicatie van de vereniging. Je kunt dus altijd met je vragen of opmerkingen bij haar terecht. Naast haar bestuursfunctie is ze derdejaars rechtenstudent aan de Universiteit. In haar vrije tijd is Mirte bijna altijd te vinden bij vrienden en in het weekend pakt ze graag een feestje mee.

null

Thomas van der Meiden

Penningmeester

penningmeester@dinsdagavondclub.nl

Thomas vervult dit jaar de functie van penningmeester. Hij houdt zich vooral bezig met de financiële kant van de vereniging. Naast zijn functie in het bestuur studeert Thomas Economische en Sociale Geschiedenis aan de Universiteit Leiden. Verder is hij vaak te vinden in bioscoop- of concertzalen en houdt ook van een goed feestje op zijn tijd.

null

Demi Kok

Commissaris subclubs

subclubs@dinsdagavondclub.nl

Demi vervult de functie als commissaris SubClubs. Zij houdt zich vooral bezig met het opzetten, vernieuwen en draaiende houden van de Subs binnen de vereniging. Daarbij staat zij altijd open voor de leden en natuurlijk voor ideeën voor nieuwe SubClubs. Naast haar bestuursfunctie werkt zij in de zorg. In haar vrije tijd houd zij zich veel bezig met het maken van muziek.

null

Dirk Jan Remmerswaal

Commissaris Intern

intern@dinsdagavondclub.nl

Dirk Jan is dit jaar de commissaris intern. Hij zorgt ervoor dat alles binnen de vereniging goed geregeld is. Dat bijvoorbeeld het bier koud staat en er elke dinsdag lekker gegeten kan worden. Naast zijn functie in het bestuur studeert Dirk Jan informatica aan de hogeschool leiden. Naast de dinsdag in hij ook vaak in Odessa te vinden om te socializen en biertjes te drinken.

null

Dana van Wingerden

Commissaris Extern

extern@dinsdagavondclub.nl

Dana vervult dit jaar de functie van commissaris extern. Zij houdt zich bezig met de acquisitie en de externe communicatie met andere verenigingen en organisaties. Dana studeert Human Resource Management. Zij wilt DAC dit jaar verder laten groeien en ontwikkelen. Je kunt haar altijd mailen met nieuwe ideeën, plannen, vragen en voor nieuwe samenwerkingen. Op de donderdag staat Dana aan de andere kant van de bar en kan je bij haar een biertje drinken in de Odessa.