Bestuur

DE DINSDAG AVOND CLUB

BESTUUR

Het bestuur van DAC bestaat uit 6 personen, te weten: een voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris subclubs, commissaris intern en een commissaris extern.

null

Maxine Klinkenberg

Voorzitter

voorzitter@dinsdagavondclub.nl

De voorzitter zal er voor zorgen dat het optimale uit bestuur gehaald zal worden en iedereen zijn of haar kwaliteiten benut zal worden. Dit om het beste te handelen voor de vereniging en haar leden. Naast de functie binnen het bestuur studeert Maxine Commerciële economie aan de Hogeschool Leiden. Voor alle vragen en zaken over de vereniging kan je de voorzitter bereiken.

null

Mirte Haanappel

Secretaris

secretaris@dinsdagavondclub.nl

Mirte vervult dit jaar de functie van secretaris. De secretaris is verantwoordelijk voor de administratie met betrekking tot de leden en de interne communicatie met de leden. De secretaris voorziet de leden van informatie via de mail en sociale kanalen. Met vragen of opmerkingen kan je bij de secretaris terecht. Mirte studeert rechten aan de Universiteit Leiden.

null

Thomas van der Meiden

Penningmeester

penningmeester@dinsdagavondclub.nl

De penningmeester houdt zich bezig met de financiële taken van de vereniging. Het beheren van de rekening en transacties, het opstellen van de begroting en het maken van de financiële verslagen vallen onder de verantwoordelijkheid van de penningmeester. Thomas volgt de studie Economische en Sociale Geschiedenis aan de universiteit Leiden. Verder is hij vaak te vinden in bioscoop-of concertzalen.

null

Demi Kok

Commissaris subclubs

subclubs@dinsdagavondclub.nl

Binnen de vereniging spelen de SubClubs een belangrijke rol. Demi, de commissaris SubClubs, zal zich bezig houden met het opzetten, vernieuwen en draaiende houden van de SubClubs. Hiermee draagt ze bij aan de culturele en creatieve ontwikkeling van de leden. Demi werkt in de zorg en houdt zich in haar vrije tijd bezig met het maken van muziek.

null

Dirk Jan Remmerswaal

Commissaris Intern

intern@dinsdagavondclub.nl

Dirk Jan is dit jaar de commissaris intern. Hij zal er voor zorgen dat alle interne zaken binnen de vereniging goed geregeld zijn. Op de dinsdagavond is hij verantwoordelijk voor het restaurant en zorgt hij ervoor dat het bier koud staat en er lekker gegeten kan worden. Dirk Jan is student informatica aan de Hogeschool Leiden. Naast de dinsdag is hij ook met regelmaat op andere dagen in Leiden te vinden om te socializen en biertjes te drinken.

null

Dana van Wingerden

Commissaris Extern

extern@dinsdagavondclub.nl

De commissaris extern onderhoudt alle externe contacten zoals andere verenigingen en organisaties. Acquisitie is een groot onderdeel van haar dagelijkse takenpakket. Dana staat altijd open voor ideeën, plannen en vragen voor potentiële samenwerkingen. Hiervoor kun je dus altijd contact met haar opnemen. Dana studeert Human Resource Management aan de Hogeschool Leiden.