Bestuur

DE DINSDAG AVOND CLUB

BESTUUR

Het bestuur van DAC bestaat uit 6 personen, te weten: een voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris subclubs, commissaris intern en een commissaris extern.

null

Risal Timmer

Voorzitter

voorzitter@dinsdagavondclub.nl

De voorzitter zal er voor zorgen dat het optimale uit bestuur gehaald zal worden en iedereen zijn of haar kwaliteiten benut zal worden. Dit om het beste te handelen voor de vereniging en haar leden. Naast de functie binnen het bestuur studeert Risal Bestuurskunde. Voor alle vragen en zaken over de vereniging kan je de voorzitter bereiken.

null

Juul Claassens

Secretaris

secretaris@dinsdagavondclub.nl

Juul vervult dit jaar de functie van secretaris. De secretaris is verantwoordelijk voor de administratie met betrekking tot de leden en de interne communicatie met de leden. De secretaris voorziet de leden van informatie via de mail en sociale kanalen. Met vragen of opmerkingen kan je bij de secretaris terecht. Juul studeert Psychologie aan de Universiteit Leiden en houdt ervan om in haar vrije tijd een koffietje te drinken op een terras!

null

Merel Ambagts

Penningmeester

penningmeester@dinsdagavondclub.nl

De penningmeester houdt het overzicht over alle financiën binnen de vereniging.
Merel beheert de rekening van de vereniging en zorgt ervoor dat de financiële administratie op orde is.
Aan het begin van het jaar maakt ze een begroting en zorgt er gedurende het jaar voor dat de begroting overeenkomt met de werkelijke inkomsten en uitgaven.
Merel studeert geneeskunde aan Universiteit Leiden en is vaak voor, achter of op de bar te vinden!

null

Matz Mulderij

Commissaris subclubs

subclubs@dinsdagavondclub.nl

Binnen de vereniging spelen de SubClubs een belangrijke rol. Matz, de commissaris SubClubs, zal zich bezighouden met het opzetten, vernieuwen en draaiende houden van de SubClubs. Hiermee draagt hij bij aan de culturele en creatieve ontwikkeling van de leden. Matz studeert Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek aan de Hogeschool en maakt altijd tijd vrij om gezellig een biertje te drinken.

null

Maud Rave

Commissaris Intern

intern@dinsdagavondclub.nl

Maud Rave is dit jaar de commissaris intern. Zij zal verantwoordelijk zijn voor de interne zaken binnen de vereniging. Van voldoende bier op de dinsdag tot het samenwerken met de ledenraad. Buiten de dinsdag studeert ze geneeskunde of kun je haar vinden bij Barlokaal. Schroom bij vragen of leuke ideeën niet om contact op te nemen!

null

Jurian Calis

Commissaris Extern

extern@dinsdagavondclub.nl

De Commissaris Extern houd zich bezig met alle externen zaken buiten de vereniging. Dit betekent dat Jurian de contacten met de universiteit, hogeschool, verenigingen en de PKvV onderhoud. Het grootste deel van zijn taken pakket is acquisitie. Als je leuke ideeën spreek hem dan vooral aan op de borrel. Jurian studeert bio-farmaceutische wetenschappen aan de universiteit Leiden.