Ouders

Ouders 


Het eerste lustrum van DAC komt eraan. De eerste vereniging in het Leidse studentenleven met een moderne insteek. Een plek waar uw dochters en zonen de ruimte krijgen om hun studententijd in te delen op een sociaal veilige en vooral geweldige manier! Een unieke vereniging waar ze hun talenten kunnen ontwikkelen, de wereld verkennen maar vooral vriendschappen voor het leven kunnen sluiten.

Om te vieren dat wij de afgelopen vijf jaar het studentenleven voor goed hebben veranderd vieren wij komende zomer ons eerste Lustrum. En u kunt daaraan bijdragen! Dit kan door lid te worden van de Club van 100. Dit houdt in dat u voor een financiële bijdrage van 100 euro een plekje op het bord van de Club van 100 krijgt. Dit kan zowel uit uw eigen naam als uit de naam van uw bedrijf/werkgever. Dit bord zal zichtbaar zijn op onze website, social mediakanalen, de aftermovie van het lustrum en op het fysieke Club van 100 bord op ons evenemententerrein! Het Club van 100 bord zal tot het volgende lustrum zichtbaar blijven in zowel ons pand als online. Naast de Club van 100 zijn er ook vele andere mogelijkheden om te helpen het eerste lustrum mogelijk te maken. Zo kunt u als bedrijf zichtbaar zijn op de promotie van ons evenement of op het Lustrum zelf. 

Maar waar het natuurlijk vooral om gaat, is dat u ons als jonge vereniging helpt om een prachtig evenement voor uw dochters en zonen, maar ook voor u neer te zetten! U bent namelijk zelf ook van harte welkom op de Leidse dag. Hiervoor kunt u via uw dochter of zoon een ticket kopen! 

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met lustrumdac@gmail.com. We kijken graag met u naar de opties om samen te werken en bij te dragen aan het eerste lustrum van DAC.

Familiedag_juni.JPG