SubClubs

INFORMATIE

SUB

CLUBS

Een SubClub is een Sub binnen de vereniging. De leden binnen een Sub delen dezelfde interesse. Het doel van een SubClub is dat je iets leert en jezelf ontwikkelt. De SubClub staat onder leiding van een captain/professional en samen werk je naar de SubClub Avond toe. Op deze avond treden leden op, is er een expositie of vertellen zij iets over hun opgedane kennis.

Wil jij gezelligheid, bier drinken, maar bovenal meer leren over bier, dan is de BierSub iets voor jou! Bij deze SubClub is er eens per maand een georganiseerde activiteit, zoals een bezoek aan de Leidsche Bierbrouwerij of varen met een bierboot. De andere dinsdagen ga je verschillende soorten bieren proeven en leren over de achtergrond en processen van bier.

Bij DAC zijn de afgelopen jaren verschillende dansstijlen voorbijgekomen. De ene keer is het Salsa, dan African Vibes, moderne dans of gaan we los op HipHop. Zowel onder leiding van een professional als een DAC’ers met een passie voor dans. Pak jij de uitdaging aan om zelf les te gaan geven of ontwikkel je jezelf liever in een nieuwe dansstijl?

Altijd al de nieuwe Micheal van Gerwen willen zijn? Bij de DartSub wordt er iedere dinsdag een pijltje gegooid. Degene met ervaring spelen elke week een toernooi, maar voor de minder ervaren wordt het spel uitgelegd. Verbeter jezelf en doe mee aan de Masters of Darts aan het einde van het blok.

Bij de DJ-Sub krijgen de leden alle ins en outs van het DJ-vak aangeleerd. Zo leer je de fundamentele basis van het draaien, je eigen stijl ontwikkelen met als uiteindelijk doel om zelfstandig achter de draaitafels een set te draaien. Treed jij in de voetsporen van Inferno Base en Nobless?

De modewereld wordt gekenmerkt door veel vrijheid en daarom is er ook in deze SubClub veel ruimte voor creativiteit. Denk hierbij aan je eigen kledingontwerpen, spijkerstoffen customizen of een eigen logo maken. Laat je ontwerp zien tijdens de modeshow op de SubClub Avond!

Houd jij van zingen, maar maak jij je niet druk om toonhoogtes? Waan je weg buiten de badkamer bij de KaraokeSub. Zing zo vaak als je wilt de longen uit je lijf in Odessa, ga eens per maand naar een heuse karaoke-bar en organiseer vier keer per jaar een Karaoke-avond voor alle DAC’ers.

.

Leiden kent een echte kroegencultuur, hier maken wij graag gebruik van. Tijdens deze Sub kan je poolen, pokeren en whisky drinken en wellicht een sigaar roken. Ook is het mogelijk om samen met de DartSub een pijltje te gooien. Ontdek de Leidse kroegen en geniet!

.

De dinsdagavond staat bij de KunstSub in het teken van het leren van verschillende kunsttechnieken. Er wordt gewerkt met materialen zoals waterverf of houtskool. Daarbij is gezelligheid en ontspannen bezig zijn van groot belang. Gedurende de SubClub-periode werk je toe naar jouw masterpiece toe, die je tentoonstelt tijdens de SubClub Avond.

Als lid van de MagazineSub maak je deel uit van de redactie van het Leidsch DAC-blad. De redactie stort zich op de lay-out, de artikelen, de interviews afnemen en de highlights van de borrels. Ben je geïnteresseerd in de diverse taken die hierbij komen kijken? Meld je dan aan voor de MagazineSub.

Altijd al in een band willen spelen? Bij de MuziekSub leer je de muzikale talenten van DAC kennen. De dinsdagen staan onder leiding van een professional, die de bandcoaching verzorgt. Samen kan je ervoor kiezen te gaan jammen, maar ben je ook bezig met een knallend repertoire voor de SubClub Avond.

Basketbal, suppen, roeien, boksen, waterpolo en nog veel meer! In de SubClub periode worden allerlei sporten beoefend. Alles draait om plezier, ontspanning en de kennismaking met verschillende sporten

Bij de TheaterSub ga je aan de slag met het schrijven van een eigen stuk. Je doorloopt het proces van improvisatie, teksten schrijven, uitvoeren en regisseren. Ook deze Sub staat onder leiding van een professional, die de Sub begeleidt. De TheaterSub is een groep vol diverse mensen, voor wie niks te gek is.

.

Hoe leuk zal het zijn als je het leven van een DAC’er kan volgen, een dinsdagavond kan herbeleven en zien hoe het er achter de schermen van een commissie of het bestuur aan toe gaat. Bij de VlogSub leer je zowel voor de camera te staan, achter de camera te staan, scripts te schrijven en te editen. Samen vorm je een team waar alles mogelijk is om het leven als vlogger te starten.

.

Heb je nog steeds vragen? Stel ze gerust!

Telefoon

+31 641788263