Veelgestelde Vragen

INFORMATIE

VEELGESTELDE 

VRAGEN

De Dinsdag Avond Club is de jongste studentenvereniging van Leiden. DAC is de ideale mix tussen een grote gezelligheidsvereniging en een activiteitenvereniging. Leden kunnen zich bij ons ontwikkelen op sociaal, creatief en intellectueel niveau. Dit kan onder meer door het doen van SubClubs of commissie. Meer informatie hierover vind je op de SubClub en Commissie pagina. Verder organiseert DAC verschillende feesten, reizen en activiteiten en vervult op deze manier de start van jouw ultieme studententijd.

Je kan lid worden als je staat ingeschreven bij een Hogeschool of Universiteit.

Tijdens de EL CID-week kan je lid worden door langs te gaan bij Breehuys (het verenigingspand van DAC) of bij een ons kraampje op de informatiemarkt. Daarnaast kan je je tijdens de EL CID ook inschrijven via onze website.

Wij organiseren elk jaar na de EL CID-week een introweek voor onze nieuwe leden. Tijdens de introweek gaan we naar Duitsland waar onze Introweek Commissie feesten en activiteiten heeft georganiseerd met als voornaamste doel: nieuwe vriendschappen te sluiten. Tijdens de activiteiten geven we zoveel mogelijk ruimte om ook ouderejaars te leren kennen. De Introweek is absoluut geen ontgroening, maar een onvergetelijke week om mee te maken. Dit jaar is dit van 28 augustus t/m 1 september.

Geen probleem mits je in hetzelfde kalenderjaar (uiterlijk 31 december 2020) de leeftijd van 18 jaar bereikt, tot deze tijd drink je geen alcoholhoudende drank.

Je kan een heel jaar genieten van de Dinsdag Avond Club voor slechts €90,-. Voor ouderejaars is de contributie €70,-.

Elke laatste dinsdag van de maand is er een ‘open’ feest waarbij elk clublid een introducé mag meenemen, deze betaalt vijf euro. De Bar Commissie en Activiteiten Commissie zorgen voor feestelijke (thema-) aankleding of optredens.

Jazeker, dit stimuleren wij zelfs! Wij hanteren geen hiërarchie, dus alle leden mogen solliciteren naar commissie functies. Onze commissies zijn zeer divers en vooral heel erg leerzaam. Naast je CV opbouwen en netwerken, maak je ook vrienden voor het leven! Alle commissies zijn te vinden op de commissie pagina.

We vinden het altijd gezellig als je er bent maar er is geen aanwezigheidsverplichting. Dus als je bijvoorbeeld een belangrijk tentamen hebt, kun je een dinsdag overslaan. Als je je aangesloten hebt bij een SubClub en je maakt onderling afspraken, dan dien je je wel aan die afspraken te houden.

Nee, dat is absoluut geen probleem. Als je geregeld op dinsdagavond kan komen dan maakt je studie- of woonplaats niet uit. Je kunt na een late avond wellicht bij een vriend blijven slapen.

Heb je nog steeds vragen? Stel ze gerust!

Telefoon

+31 622295567