Informatie inschrijvingen

De inschrijvingen gaan weer open!

Onze inschrijvingen zullen tijdens de EL CID van 15 t/m 19 augustus 2022 weer openen voor nieuwe leden! 


Tijdens de EL CID ben je welkom om bij DAC langs te komen en de sfeer te proeven bij een van de leuke activiteiten en feesten die in Breehuys worden georganiseerd voor EL CID lopers.


Inschrijven
Inschrijven bij DAC kan tijdens de eerste drie dagen van de van de EL CID (15, 16 en 17 augustus) tussen 12:00 en 18:00 in Breehuys. Het is alleen mogelijk om je fysiek in te schrijven. Voor jouw inschrijving heb je een identiteitsbewijs, collegekaart of bewijs van inschrijven en een digitale portretfoto nodig. Vergeet deze niet!
In de week na de EL CID wordt een geweldige Introweek georganiseerd waar je verwacht wordt als jij je inschrijft bij DAC.
Verder kan je lid worden als je voor het einde van het kalenderjaar achttien jaar bent geworden en als je studeert aan een Universiteit of Hogeschool. Dit mag ook in een andere stad dan Leiden zijn. 


Ouderejaars
Ook niet-EL CID lopers kunnen ook op maandag 15, dinsdag 16 of woensdag 17 augustus tussen 12:00 en 18:00 naar Breehuys komen om zich in te schrijven. Verder gelden dezelfde voorwaarden voor het inschrijven. 
Wil je als ouderejaars meedoen aan de activiteiten en feesten bij DAC tijdens de EL CID? Koop dan een passe-partout bij de EL CID organisatie.


Introweek
Woensdag 24 augustus 8:00 t/m zondag 28 augustus 18:00 vindt de Introweek van DAC plaats. Dit wordt een gezellige week waarin je de vereniging en medeDAC’ers snel op een leuke manier leert kennen. Zoals eerdere jaren zal deze week op klooster Graefenthal in Duitsland plaatsvinden waar wij met de bus heen gaan en 4 nachten zullen kamperen, feesten en elkaar leren kennen door middel van verschillende activiteiten. De kosten voor Introweek dienen voor woensdag 24 augustus betaald te worden.


Je kan lid worden bij DAC als je volledig aanwezig kan zijn bij deze Introweek.


Contributie
De contributie van eerstejaars leden bedraagt €125,00 en zal aan het begin van het collegejaar geïnd worden via automatische incasso. Ouderejaars betalen jaarlijks €90,00 contributie.


Voorwaarden
Om alles nog even op een rijtje te zetten. Je kan lid worden bij DAC als:
- je op maandag 15, dinsdag 16 of woensdag 17 augustus tussen 12:00 en 18:00 in Breehuys bent om je in te schrijven. Hiervoor heb je een identiteitsbewijs, collegekaart en een digitale portretfoto nodig.
- je aanwezig kan zijn tijdens de Introweek vanaf woensdag 24 augustus 8:00 t/m zondag 18 augustus 18:00.
- je op 31 december 2022 achttien jaar bent en studeert aan een Universiteit of Hogeschool.


Hopelijk tot binnenkort bij DAC!

Onze sponsoren