OudersDAC is een studentenvereniging gevuld met activiteiten, feesten, reizen en nieuwe vrienden.

​​​​​​​Uw kind gaat studeren in Leiden en zal tijdens de EL CID (de introductieweek van Leiden) kennis gaan maken met de vele studentenverenigingen. Het verenigingsleven in Leiden is erg divers. Zo zijn er sport-, culturele- internationale-, levensbeschouwelijke- en gezelligheidsverenigingen.​​​​​​​

DAC is in de zomer van 2014 opgericht en dat maakt ons een van de jongste en meest vernieuwende studentenverenigingen van Leiden. DAC probeert de ideale mix te zijn tussen een grote gezelligheidsvereniging en een activiteitenvereniging. Zo hebben wij meer dan vijftien verschillende SubClubs, groepen die zich richten op een bepaalde interesse, waarbij leden zich kunnen ontplooien. Zo is er bijvoorbeeld een TheaterSub, KunstSub en een SportSub.

Naast de gebruikelijke borrelavonden op dinsdag en donderdag zijn er ook verschillende andere activiteiten, zoals een SubClubAvond, een Gala en een Familiedag. Verder organiseert DAC elk jaar een wintersport, een liftwedstrijd en andere reizen.

De vereniging kenmerkt zich verder door haar frisse blik op het studentenleven. Zo heeft de vereniging geen ontgroening. Bij ons ben je vrij om jezelf te ontwikkelen en anderen te leren kennen. Eigen initiatieven worden dan ook sterk aangemoedigd.

Wanneer uw kind besluit lid te worden van DAC zal die meegaan met onze Introductieweek, die gewoonlijk een week voor de start van het academisch jaar plaatsvindt. Tijdens deze vijf dagen leert uw kind DAC en alles wat wij te bieden hebben beter kennen. Er is hier totaal geen sprake van een ontgroening, aangezien onze vereniging een progressieve insteek heeft en niet gelooft in hiërarchie. We hopen u ook aankomend jaar te mogen verwelkomen op onze Familiedag waar u alles kunt ontdekken over wat DAC te bieden heeft.

Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact op via secretaris@dac-leiden.nl.

DAC is het begin van de studententijd van uw kind en de start van morgen!

familiedag_valerie.jpg
Familiedag 2018
familiedag_suzanne.jpg

Onze sponsoren