Ouders

Uw zoon of dochter gaat studeren in Leiden en zal tijdens de introductieweek (de EL CID) kennis gaan maken met de vele studentenverenigingen. Het verenigingsleven in Leiden is heel divers, er zijn sport-, culturele- internationale-, levensbeschouwelijke- en gezelligheidsverenigingen.

De Dinsdag Avond Club (DAC) is een  studentenvereniging gevuld met activiteiten, feesten, reizen en nieuwe vrienden.

DAC is pas in de zomer van 2014 opgericht en dat maakt ons de jongste studentenvereniging van Leiden. DAC probeert de ideale mix te zijn tussen een grote gezelligheidsvereniging en een activiteitenvereniging. Zo hebben wij meer dan vijftien verschillende SubClubs, groepen die zich richten op een bepaalde interesse, waarbij leden zich kunnen ontplooien. Zo is er bijvoorbeeld een TheaterClub, KunstClub en een SportClub.

Naast de gebruikelijke dinsdagavonden zijn er ook extra activiteiten. Zoals SubClub Avonden, een gala, de afgelopen jaren hebben we ook lezingen gehouden, een familiedag georganiseerd en zijn er zo nu en dan ook op de donderdag extra activiteiten. Verder organiseert DAC elk jaar een wintersport, een liftwedstrijd en andere reizen.

De vereniging kenmerkt zich verder door een vrijblijvend karakter. Zo heeft de vereniging geen ontgroening. Bij ons ben je vrij om jezelf te ontwikkelen en anderen te leren kennen. Eigen initiatieven worden dan ook sterk aangemoedigd.

Wanneer uw zoon of dochter besluit lid te worden van de Dinsdag Avond Club heeft hij/zij de mogelijkheid om mee te gaan met onze introductieweek (28 augustus t/m 1 september 2019). Tijdens deze vijf dagen leert uw zoon of dochter DAC en alles wat wij te bieden hebben  kennen. Er is hier totaal geen sprake van een ontgroening, aangezien onze vereniging een progressieve insteek heeft en niet gelooft in hiërarchie. We hopen u ook aankomend jaar te mogen verwelkomen op onze familiedag waar u alles kunt ontdekken over wat DAC te bieden heeft.

Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact via secretaris@dinsdagavondclub.nl

De Dinsdag Avond Club is het begin van de studententijd van uw kind en de start van morgen!

familiedag_valerie.jpg
Familiedag 2018
familiedag_suzanne.jpg