Zakelijk

DAC is een van de jongste, snelstgroeiende en de meest vernieuwende studentenvereniging van Leiden en inmiddels met 700 leden niet meer weg te denken uit de stad. Jaarlijks komen hier 250 nieuwe leden bij. Onze leden zijn actieve en ambitieuze studenten en bij DAC staat de ontwikkeling van ieder individu centraal. DAC’ers zijn al vroeg in hun studententijd bezig met het verbreden van hun kennis naast hun studie via de vele activiteiten, reizen, Commissies en SubClubs. 


Een samenwerking met DAC is voor uw bedrijf of kantoor een uitstekende kans om u te verbinden aan een studentenvereniging met een groot netwerk en een goede reputatie in Leiden, zonder hiërarchie, tradities of typische verenigingscultuur. Onze vereniging vaart een nieuwe koers in studentenstad Leiden en ieder jaar is er meer ruimte om te groeien en ontwikkelen. Binnen een groeiende en vernieuwende vereniging, werken wij graag samen met partners die onze visie begrijpen en die zich aansluiten bij onze toegankelijkheid. 


Ook partner worden?

Er zijn verschillende mogelijkheden om samen te werken met DAC. Zo kunt u bijvoorbeeld ons netwerk gebruiken om nieuwe klanten te bereiken, nieuwe werknemers te werven, stageplekken aan te bieden en uw netwerk en naamsbekendheid uit te breiden onder zowel leden als externen op onze activiteiten. Onze lopende samenwerkingen kunt u vinden onder Onze partners.


Uiteraard denkt DAC graag met u mee over de specifieke invulling om uw doel te bereiken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Commissaris Extern van het Bestuur, Nienke, via extern@dac-leiden.nl of 06-51697460.

Onze sponsoren