DiscussieSub

Het idee achter onze Sub is het voeren van interessante gesprekken die net wat dieper gaan dan het gemiddelde gesprek in de kroeg. 

De onderwerpen waar we het over hebben zijn vrij uiteenlopend, maar omdat de Captains allebei filosofie studeren, is het hun doel om net wat meer abstractie in de onderwerpen te brengen dan de gemiddelde maatschappelijke discussie. 

Dit betekent niet dat we voortdurend diepe vragen naar de zin van het zijn behandelen, uiteindelijk gaat het om de interesse van de groep die de gespreksonderwerpen bepaalt. Zo was een van de eerste onderwerpen dit jaar het Coronavirus , en de mate van schuld die te wijten is aan China bij de verspreiding ervan. We hebben verder ook naar suggesties van de groep wat abstractere onderwerpen op de planning, zoals goed en kwaad en verhoudingen tot macht. 

Naast dat iedereen zijn blik op deze onderwerpen verbreedt doordat we er met elkaar over in gesprek gaan, houden we ook de gezelligheid erin, en ‘de bier’ moet er uiteraard ook wezen. Het schijnt namelijk zo te zijn dat velen hun visie en mening beter kunnen verwoorden met wat alcohol in hun bloed. Dit kan ook slechts zo lijken juist dóor de effecten van alcohol... maar die kwestie laten we even onbeantwoord. 

Onze sponsoren