Bestuur

DAC_Bestuur8.jpg
Bestuur 7.0 2021-2022


BESTUUR

Het bestuur van DAC bestaat uit 6 personen, te weten: een Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Commissaris SubClubs, Commissaris Intern en een Commissaris Extern.DAC_Bestuur2.jpg
Julia Neuteboom - Voorzitter
DAC_Bestuur7.jpg
Lotte van Ingen Schenau - Secretaris
DAC_Bestuur3.jpg
Floortje Bastian - Penningmeester

Julia vervult dit jaar de functie van Voorzitter. In deze functie zal ze het bestuur coördineren en ondersteunen. Naast het bestuur studeert ze Psychologie, ze zal de master Sociale en Organisatiepsychologie gaan volgen. Binnen het bestuur zal ze zich bezig houden met alle individuele functies en meedenken waar nodig. Daarnaast zal ze bezig zijn met het contact naar externe partijen en andere verenigingen. Julia vindt het belangrijk dat haar bestuur gemotiveerd blijft en goed samen kan werken. Ze kijkt uit naar een geweldig DAC-jaar met haar bestuur, en natuurlijk alle leden! Voor vragen en zaken over de vereniging kan je de Voorzitter bereiken.

voorzitter@dac-leiden.nl

Lotte vervult dit jaar de funcite van Secretaris. Als Secretaris zal ze zich bezig houden met de interne communicatie met de leden. Ze voorziet de leden van informatie via de mail, website en sociale kanalen. Ook is ze verantwoordelijk voor de administratie met betrekking tot de leden. Met vragen, opmerkingen of leuke ideeën kan je altijd bij de Secretaris terecht. Lotte is naast DAC bezig met de studie Geneeskunde en is vaak te vinden bij haar softbalvereniging. In haar vrije tijd houd ze van dansen en met vrienden een drankje doen.

secretaris@dac-leiden.nl

Floortje vervult dit jaar de functie van Penningmeester. De Penningmeester houdt het overzicht over alle financiële zaken van de vereniging. Dit betekent dat Floortje de rekening van de vereniging beheert en zorgt dat de financiële administratie op orde is. Aan het begin van het jaar maakt ze een begroting en zorgt ze er gedurende het jaar voor dat de begroting overeenkomt met de werkelijke inkomsten en uitgaven. Naast het borrelen en feesten bij DAC, studeert Floortje Psychologie aan de Universiteit Leiden. Als ze niet met DAC of studie bezig is, is ze wel aan het Netflixen of met vrienden. Heb je een vraag? Schroom dan niet om haar aan te spreken op de borrel en contact te leggen!

penningmeester@dac-leiden.nl

DAC_Bestuur5.jpg
Anco Smit - Commissaris SubClubs
DAC_Bestuur4.jpg
Timo de Joode - Commissaris Intern
DAC_Bestuur6.jpg
Meyke Werdmölder - Commissaris Extern

Anco vervult dit jaar de functie van Commissaris SubClubs. Binnen de vereniging spelen de SubClubs een belangrijke rol. Anco zal zich bezighouden met het opzetten, vernieuwen en draaiende houden van de SubClubs. Hiermee draagt hij bij aan de culturele en creatieve ontwikkeling van de leden. Anco studeert Social Work aan de Hogeschool Leiden en is vaak te vinden op de borrel met een biertje in zijn hand. Voor vragen of ideeën voor de SubClubs, wees niet bang om contact op te nemen!

subclubs@dac-leiden.nl

Timo vervult dit jaar de functie van Commissaris Intern. Hij is verantwoordelijk voor de algemene zaken betreffende het pand en de bar. Daarnaast verzorgt hij het eten en begeleidt hij een groot aantal commissies. Naast het werk voor de vereniging is hij begonnen aan de master Straf- en strafprocesrecht. Verder sport Timo graag en is hij nog zo veel mogelijk in de sportschool te vinden. Benader hem op borrels of via whatsapp ook vooral bij leuke ideeën of vragen!

intern@dac-leiden.nl

Meyke vervult dit jaar de functie van Commissaris Extern. De Commissaris Extern houdt zich bezig met alle externe zaken buiten de vereniging. Het grootste deel van haar takenpakket is acquisitie. Als je leuke ideeën hebt spreek haar dan vooral aan op de borrel, waar ze altijd te vinden is. Meyke studeert Art, Media and Society aan de Universiteit Leiden en geniet van late en spontane avondjes gezelligheid.

extern@dac-leiden.nl

Onze sponsoren